Sunday, January 24, 2010

Usahawan Muda Berjaya

Jeles betul la ngan sepupu ibu Tharwan sorg ni...berbakat dan boleh dikatakan berjaya skg ni...2 ari lepas saje je jalan2 kat fesbuk ibu Tharwan tu, terbeliak biji mata tgk pic dlm photo album dia...meh la cuci mata...dah mintak permission pon nak letak kat blog ni...ni la dia Ariff Iskandar a.k.a Paklong Is Tharwan...

Fuhh...dia posing2 dulu...meh jln tgk lagi...

Owh keta SEG Toyota putih tu ade lagi...kenal gak lokasi tu kat mane...

Lor...bener2 kah ini...wowww...keta baru dia la...lokasi tu umah wan a.k.a nenek ibu Tharwan a.k.a moyang Tharwan di Melaka...

Amboiiii...yg blkg tu dah x nak ulik lg ke...

Ewahhh..bukan main sengeh sampai tinge ekk...gilap jgn x gilap montot car tu...


Ni la dia tuan pnye Skyline GTT dan ni lah kata2 di fb dia
'Thank GOD for blessing me up for running my bussines
--- Thanks for everybody who support me up ----
2010 its time for rising up'

Nak tau bisness ape dia jalankan??
With World Multi Billionaire ( World speaker whose real-estate investment and author for other popular financial books New York Times Best Seller ; One Minute Millionaire ,The Enlightened Way to Wealth - Robert G Allen )

Dengan group dia...


Dia ni umo 25 thn, lom kawin..awek x tau dah ade ke x...katenye lom jumpe2 lg... ade Dip Architechure dan berminat dengan musik...masa ibu Tharwan kawin dulu dia la yg karok lagu2 tangkap leleh...byk sgt bakat dia nih...lastly jalan ni yang dia pilih dan nampak benar kesungguhan dia...Semoga suksess dan bertambah maju dalam bisnes yer...caiyokk...


p/s : bile la nak merasa pegang stereng keta baru ekkk....




8 comments:

NaNaJoe said...

wah~~nak kenal buleh x kak..heheh~~

Noryanti Binti Hj Rosli said...

bulih je nana...add la fb akak pastu cari dia...akak dh bgtau kt entry tu nama dia ape...ekeke..~ sejak2 tgk ade keta baru dia tu rmai plk gurl yg add friend kat fb dia ari2...dulu xde plk...ekeke...

A N A K - A N A K K U said...

hehehe nie jadi ejen mencari jodoh ker...tp teruja gak tgk kereta dia...hahahaah semoga dia success selalu, alhamdulillah rezeki y halal akan dapat kerberkatan drNya...hope x lupa parents, coz tnp doa keduanya,xde maknanya kejayaan kita...hehehehe salam perkenalan buat owner blog

M[i]$Z[a]C[k] said...

waa.. skyline turr.. hope one day boley bli ngan duwet sniri.. (cita2 tggi menggunung xigt) hehe.. :P

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@anak-anakku - insyaAllah,mudah2an dia success lg..ehehe tolong promote je utk dia...maceh ye sudi komen kat blog ni...salam perkenalan diterima...ehehess

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@miszack - ade cita2 jgk yer skyline...kalo miszack btul dpt skyline tu mmg bravo la gurl handle skyline...ekeke...smoga tercapai impianmu... :)

NiNa' said...

Ibu tharwan siape?

ooo pandainya cari peluang. good good.. truskan usaha

Mazlan said...

Pada sesiapa yang berhajat nak pakai macam tu atau lebih sikit atau ape-ape aje, jom baca info kat http://afmarhealth.blogspot.com InsyaAllah ada jalan.