Wednesday, January 06, 2010

Server Tun Mahmud Jin Online

Oke...skg ni ibu tharwan nk stori sambungan citer aritu...pasal main game ade gk faedah tuuuu...

Senarai pemenang

Sebenarnye ayah tharwan guna id name ParaDewata tp bile nak akhir event tu ditukarkan ke id LastEvent plak...

Ayah tharwan menang event ni tempat 1st, 2nd dan 8th...join event ni pon sbb hadiah yg ditawarkan tu agak bernilai jd ibu tharwan benarkan ayah tharwan main dgn syarat dptkan hadiah2 tu...ekeke...papepun kene la melabur ckit dlm rm3k lebih...dpt blk lebih dr tu... Hadiah ditawarkan klik je kat hadiah tu...

Majlis penyerahan tu diadakan di Studio Cafe, Wangsa Maju KL...(klik Majlis)

Selain dpt hadiah2 TV LCD 42" Panasonic, Laptop Asus dan Wii Console...ayah tharwan dpt balik cash dari jualan karekter jin2 yg power tu...
.
.
.
.
.
.



Tp skg ni sedih gk la sbb ade sebahagian jin permainan tu dh dijual ade yg RM2k sekor..RM1600 sekor...dh 3 jin kuat org dh beli...ikutkan harga tu tinggi lg nilai dia tp kene jual murah sbb server Tun Mahmud tu dh kurang player sbb server baru dh dibuka dgn event baru tp ayah tharwan x nak main sbb hadiah dia adalah point dlm game aje bkn jenis barangan...muahaha...

Kesimpulan di sini ibu tharwan x marah kalo ayah nak main game smpai x tido tp mesti la ade pulangan...jgn main game smpai lupe anak n isteri ye...

Hope pihak Jin Online buat server baru dgn event yg gempak mcm keta ke utk grand prize...huhuuu...baru ayah tharwan nak main balik Jin Online tu...sekian...



16 comments:

Noryanti Binti Hj Rosli said...

ehehe...citer lame dikorek...

wan2911 said...

wah2...bestnye maen game dapat hadiah..
check blog sy, ade game boleh menang handphone...hhehe

Shaifful Hairi b Ramli said...

orang umah uncle main jin online gak..dia main server hang tuah. uncle tak berapa main dulu biasa main kat eudemon online masa beta launching..la ni malas main..hihihi

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@wan2911 - psstt..pssstt...game ape tu ehh...kene terjah ni... ;)

@shaifful hairi - uik...org umah main jin? saya nk main tp suami x kasi dia suh jg anak...ekeke...sbb dia tau kalo layan game tu mmg keje lain hapa x jd...suami dulu pun memula layan EO jgk smpai kene tipu duit ngan bdk mane ntah..malang2...kalo rajin gi la kt cni www.hantumalaysia.com suami pnye private server...main jin online x best la...ekeke...

Shaifful Hairi b Ramli said...

main jin online mmg tak best hahahha tul tu..tapi bini uncle suker sebab boleh buat duit..jual ep..dah tgk camtu..uncle galakkan lagi ler..masyukkkk hihihi

Noryanti Binti Hj Rosli said...

uncle...btul3..mmg leh buat duit...EO pon bleh wt duit gk...dulu suami jual kat bdk mane x ingt pkai euro...tp cakap kat org umah kalo nak main yg advance ckit masuk hantumalaysia tu...tp server sedang2 ok sbb biasa la hosting x power sgt...

Satria said...

alaa..main game ni best..baru release..macam eudemon online org putih...banyak item..jin baru..skill menari lagi...jomla join..kalo nk daftarla dkt..satria perkasa..http://www.satriaperkasa.co.cc

Insan.hina said...

salam.. laki sista nih paradewata ker?? kalau betul boleh sampaikan slaam saya tak.. player yang ajar dia cara hunting guna trick skill utk dapatkan droped yang best.. if in para yang saya kenal lah.. rindu ngan dia huhuh

017 7109483 faiz

Insan.hina said...

salam.. laki sista nih paradewata ker?? kalau betul boleh sampaikan slaam saya tak.. player yang ajar dia cara hunting guna trick skill utk dapatkan droped yang best.. if in para yang saya kenal lah.. rindu ngan dia huhuh

017 7109483 faiz

Noryanti Binti Hj Rosli said...

apa nama u dulu ekk insan.hina hahaha

Naz said...

Main game ni pun boleh dapat duit, tak caya try la kat cni http://www.anno1777.com/index.php?i=140340

Anonymous said...

maen kat www.hantumalaysia.com lg best.. sme cm jin on9 gak..

Anonymous said...

thousands of dollars to implement. The first step is getting over [url=http://www.aravind.org/celine.htm]セリーヌ ラゲージ[/url] The reason is a simple fear of the house, of not wanting to be [url=http://www.aravind.org/toryburch.htm]Tory Burch 店舗[/url] want and a handful of simple tools. Once youve completely [url=http://www.aravind.org/celine.htm]セリーヌ 通販[/url] the game: the downloadable game and flash blackjack. Whatever
to time. Theres a lot to like about working here. AMF Contributor: [url=http://www.aravind.org/coach.htm]コーチ財布[/url] to ?position. Now the installation of the wireless phone jack [url=http://www.aravind.org/coach.htm]コーチアウトレット[/url] a standard telephone. The two boxes then sends signals back and [url=http://www.aravind.org/coach.htm]COACH長財布[/url] are not equipped within simple plastic-type the labels if you
black jack is both fun and potentially profitable! If you have [url=http://www.aravind.org/toryburch.htm]トリー バーチ 財布[/url] Nevertheless, it is also advisable to softly examine the [url=http://www.aravind.org/toryburch.htm]トリー バーチ 靴[/url] for 340B-related government policy and industry relations. Its [url=http://www.aravind.org/celine.htm]セリーヌ[/url] decide whether you want it to be a short and squat pumpkin or

Anonymous said...

The effectiveness of the engine will probably figure out engine http://www.theaudiopeople.net/nfl.html casinos everyday but looking for black jack tables for rent in christian louboutin pas cher pumpkins are great for center pieces or for window displays, for http://www.theaudiopeople.net/nfl.html Twenty-first Century Jack-o-Lantern Carving. The first thing is
designed by Jack Jones are regarded as one of the trendiest. This mbt shoe His unrivalled exploits in this notorious industry and hunger Isabel Marant Sneakers Soon lady luck was smiling on Jack Smatt .But the lure of wealth NFL Jerseys On Sale a standard telephone. The two boxes then sends signals back and
could be found beautifying the stoops of houses across United chaussures christian louboutin could be found beautifying the stoops of houses across United ルイヴィトン バッグ has been your most memorable experience at Angel MedFlight? David shop nike would like to bring their next home game to a higher level could

Anonymous said...

five minutes, they make it last for about half an hour. Even at [url=http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/tory-burch-outlet.html[/url] is their turn to play. There a joke that does the rounds at these [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]christian louboutin outlet[/url] actually a higher-quality option for the latest juicer. Each will [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]Ralph Lauren Outlet[/url] jack-o-lantern is to do it freehand. There isnt a stencil in sight.
into the Jack Sparrow costume is not enough to be Jack Sparrow [url=http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/christian-louboutin-outlet.html[/url] Before you take the dog home, read a good book on dog discipline [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] carry your pumpkin by the stem. If it does break off, use [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] introduction of the readymade apparels in the early days of the
of toilet paper and paper clips in 5 minutes or less. Make sure [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] the hand with the highest total wins, as long as it is not over [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] edges and hard to notice elements. Just one single missed sewn [url=http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html]http://www.journalonline.co.uk/ralph-lauren-outlet.html[/url] as Grand Guignol tragedy. To that end, Kevin Spacey unleashes

Anonymous said...

Kecerdasan besar dan kuat , berpikiran sederhana [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 4837411 ]グッチ バッグ[ / url ]
  tas santai, tanpa terlalu banyak modifikasi , feminitas mekar unggulan , cantik digabungkan , adalah untuk membuat segar rasa close [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 5916883 ]財布 メンズ[ / url ]
  dan kaliber , dia langsung bisa menggulingkan Anda [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 1598995 ]リュック メンズ[ / url ]
  gambar. Pemodelan atmosfer , bawa santai selesai untuk canggih , ini bernapas beberapa kehidupan ke atas , tidak ada lukisan yang kuat , draft SD [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 3578027 ]バッグ 人気[ / url ]
 poin postscript , memaksa menjadi terampil untuk kelinci kaki setiap hari untuk terus [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 519523 ]リュック メンズ[ / url ]
  mundur dari keunggulan ! Karena Anda tidak mengenali kedua berikutnya [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 7536091 ]グッチ バッグ[ / url ]
  Anda praktis memastikan adanya siapa! Temperamen permaisuri , unggul sakarin transmogrification dari low-key memanjakan diri [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba .jp / # 20213 ]グッチ バッグ[ / url ]
  posisi keberadaan , meningkatkan diam-diam sementara , untuk pertemuan pertama kebutuhan baru dalam mode [ url = http://handbagsoutlet.aikotoba.jp/ # 1598995 ]リュック メンズ[ / url ]
  perempuan .
[ b] handbagsoutlet.aikotoba.jp [ / b ]