Wednesday, January 20, 2010

SweetLovelyShoppe Cutest Baby Photo Contest




SweetLovelyShoppe Cutest Baby Photo Contest

Antara syarat-syarat contest:

1) Yang Mempunyai Blog

~Jadi follower kami. Sesiapa yang belum menjadi member automatik menjadi member kami
~Sila linkkan blog kami di blog list anda
~Upload sekeping gambar anak anda yang paling comel dan anda suka.
~Sila sertakan sekali nama anak,umur dan nama ibu
~Sila tinggalkan link anda di entry ini

2) Yang Tidak Mempunyai Blog

~Jadi follower kami. Sesiapa yang belum menjadi member automatik menjadi member kami
~Sila hantarkan gambar anak anda melalui email.
~Emailkan ke sweetlovelyshoppe@yahoo.com
~Sila letakkan subject anda sebagai CONTEST
~Sila sertakan sekali nama anak, umur dan nama anda


Tarikh Tutup Peraduan :

20 JANUARI 2010

*Peraduan terbuka kepada kanak-kanak berumur 3 tahun ke bawah*


***************************************************************************

Salam n hai...
Td blogwalking sambil baca2 entry kwn2...skali ternampak contest ni plak...terus tertarik nak join...1st skali skodeng dulu tarikh tutup peraduan, erk 20 Jan 2010 ...harap2 penyertaan ibu Tharwan ni sempat dan diterima la yer...slalu je dpt tau n join last minute...




Nama Anakku : Muhammad Zarif Tharwan Bin Md Azwan
Usia Anakku Sekarang : 2 Tahun 5 Bulan
Nama Ibu : Noryanti Binti Hj Rosli




6 comments:

Dak Wan said...

Wah! Semoga berjaya ye.. comey anak tu.

F U N F A B U L O S I T Y said...

cuteenyew-semuga akak jadik pemenangnyew!cayalah! ;D

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@Dak Wan - rajin ye kasi komen...okies tq

@funfabulosity - tQ mudah2an ade rezeki...join ni pun suka2 je...kalo menang bertuah la anakkkk...

F U N F A B U L O S I T Y said...

harap2 macam tu ler akak-tgk page akak pun dah lovely glew-sweet sgt! ;D

Noryanti Binti Hj Rosli said...

ecececehhh..harap2 pihak penganjur tu pun sependapat la ye bleh menang...ehehe...TQ

intan shafiqah said...

hehe...nuff + bLogwalking...,,hehe, sgt cOmey snk kecil itu!!!