Saturday, January 30, 2010

Misteri Lokasi Pengunjung!!!




Lame nye x update blog...maleh je nak story pape...citernye ade idea nak story tu xde...

Ni sebelum ibu Tharwan n fmly nak blk Melaka...cek dulu acc Nuffnang...hmm...tgk2 la kat Came From tu, kot2 blog ibu Tharwan ni x femes kat Malaysia skali terfemes kat oversea... *nak perasan jap.. skali hambik la Country mane yang dok visit cni ni x bernama Country nye...petak Country tu terkosong camtu je...eh sape2 ade kes mcm ni x...nak la bz body ckit nape cmtu...MAKHLUK mane kah yg singgah blog ibu Tharwan ni???


p/s : rajin2 la blogwalking blog ibu Tharwan ni...smue yg dah visit n tinggalkan jejak tggu je la kedatangan ahkak y0y0_p|nk *yg x brape p|nk ni yer.....macehhh!






1 comment:

Dak Wan said...

Kengkadang budak Malaysia yg study kat luar nih.