Tuesday, January 12, 2010

Tupperware

Entry kali ni saje je suka suki utk blog ibu tharwan ni... kalo Liana a.k.a MamaAqil kata Hobi baru nak berputikk....(MamaAqil, kite promote cket ekk), tp ibu tharwan bkn hobi yekk...skg ni membeli adalah utk keperluan...kalo la dpt jadikan hobi, xtau mane nak letak tupperware2 tu nnti...tp mmg x rugi la bekas2 berharga ni...kalo rosak ke pecah ke bwk je pegi stokis leh dpt tukar yg baru...suke2..~


Yg ni beli masa awal bln 12 2009 lepas...nasib ibu tharwan ni baek la kot kebetulan tgh Y.E.S bleh la dpt harga murah2..kalo x murah x beli..tu

One Touch Topper Medium(2) 1.4L
Outdoor Cooler(1) 8.7L

Puas oke ibu kecek ayah tharwan nak Outdoor Cooler tu sbb nk isi air mineral yg beli guna mesin..berbotol2 wat nyemak je...dgn adenye Outdoor Cooler tu bleh la jimatkan ruang atas meja...bekas yg lg 2 tu utk menggenapkan RM100..tu pun ade lebih2 ckit la..

Pastu jln2 lg...jeng...jeng...jeng...
.
.
.
.
.
.
.


Eh ade lg promosi...tangkap lg yg ni...


Home Basic Collection
Retail Rm210.20
Offer! RM127
Owh...sgt la murah dr harga retail tu...
Yg ni beli time ujung bln 12 2009 plak...


Ujung2 tahun 2008 masa tu ibu tharwan ade kerja 3-4 bln sekejap...gaji abih diperuntukan ke sopin2 on9 gini la..tp dulu tgh gila baju tharwan...pastu dh berenti keje dh berazam x mau sopin baju on9 lg...susah jgk nk tinggalkan...ade jgk la terjebak 2-3 helai baju imported...skg ni dh mula gatal2 tgn nak cuci mata...dari mata turun ke hati...nak sedapkan ati sambar jgk la sebarang dua...oke..dahhhh...kasi ayah tharwan kewwwwllll dulu...ekeke...





3 comments:

Dak Wan said...

Mana dapat erk? Address web nya ada? Hehehe

Noryanti Binti Hj Rosli said...

Uik...berkenan ke ngan set2 tupperware ni? skg ni sepah2 org jual tupperware on9...tp yg ni beli kat wanitamelayu.com...kene pandai survey harga murah2...

fiza said...

wa shopping sakan yer...heheh
aku tak tau lak ko sm minat ngan aku...aku pon minat tuperware..bnyak aku kumpul...nnti aku tgkap gmbar..semua tu mil aku belnja....seronok pakai tupperware ni...umh aku set mkn pon guna pinggan tupperware...mil aku ahli tupperware...tu yg dpt murh giler...tapi bila dh banyak2 mcmniekan tak tau dah nak wat aper..last wat hiasan atas kabinet...bersusun bertingkat2...guna mana yg perlu jer ti, tempat letak beras, tempat letak bwg 2, temapt letak air...yang tupperware aku susun atas kabinet.....pumy dh bising2 kat aku bnyak sgt nak buat aper..lantakla sib baik 1 kepala ngn mil aku..mil aku lgla bnyak ti..adeh...