Tuesday, January 12, 2010

Dinner

Mlm td ayah tharwan awal2 dh cakap kat anaknye...mlm ni kite mkn sate nakkk...ibu tharwan hanye memasang mendengar...ekeke...best2...

Lps maghrib ibu tharwan terus siap2 nak kuar...skali kene jgk tggu dlm keta ngan tharwan sbb ayah tharwan bz cket layan customer x putus2 nak print n laminate...ade la ekat2 20min + 20min lg bersiap...alhamdulillah murah rezeki berniaga 2-3 arini...

Kat PD ni xde tmpt lain yg best selain Batu 4...so terus tuju Medan Makan...kedai 1st Mama Chop Papa Grill (MCPG), 2nd Bangi Kopitian, 3rd Sate Kajang Hj Samuri...oleh kerana MCPG lom penah jejak montot so decide try mkn kat ctu...kuciwa sbb byk menu yg xde...so order air je la ngan Chicken Burger utk Tharwan (ibu tolong mkn skali)...

Pastu ayah tharwan order Nasi Putih Ayam Merah kat Bangi Kopitiam n ibu tharwan Roti Kaya + Butter...

Menu last order Sate Kajang...layan piccas je la okeee..


Tggu mknan sampai...



Set utk tharwan



Adegan yg kononnye wastern



Yg ade atas meja utk santapan




Melingkau kekenyangan...budak ni dh pengsan dari dlm keta lg...

Kesimpulan, 3-3 kedai di situ kami ader order...maybe dh x pegi kat MCPG tu kot...fresh oren pon dh pegi RM3.90...ehehe...puas ati lg kat Bangi Kopitian / Sate Kajang... *wink




8 comments:

Dak Wan said...

Uiks? Mahalnya! Sate Kajang tu baper eh secucuk?

Noryanti Binti Hj Rosli said...

Dak Wan, sate kajang secucuk 60sen...yg tu oke lg la sbb puas ati sate dia gebus2..ehehe...bangi kopitiam pon de tax gov gk...pendek kate kedai2 kt ctu utk mkn skali skala bleh l...puas ati lg pegi kedai biasa2 je...ehehe...

LiAnA said...

baju thomas Tharwan cam Aqil punya hehe..kuat mkn tak Tharwan.. budak besar ni byk main dr mkn geram tull

Noryanti Binti Hj Rosli said...

LiAnA, owh Aqil pon ade baju thomas cmtu gk ye...mesti beli on9 kan..kan...baju thomas tharwan tu dah ngam2 je dia pkai...beli masa buat mjlis besday ke-2 dia ogos 2009..quality kan kain dia...

Noryanti Binti Hj Rosli said...

eh lupe nk jwb 1 lg soalan...tharwan wlpon mkn x byk tp skg ni alhamdulillah oke je tp cerewet gile..mknn yg dia x penah tgk sori dia nak jamah...rase pon x mau...Aqil semangat ye tgk...

Spec said...

jadi manfaatkanlah peluang itu sebaik mungkin

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

牛肉麵不加蔥yaya said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚