Sunday, February 14, 2010

Merisik untuk Along

Salam n Hai

Nak citer cerita basi...ehehe...berlaku 30.01.10 lalu...bertempat di Muar...masa lps Asar...pegi 4 buah kereta tp passenger x full...

Tahniah kat paklong Tharwan dh jd tanda org...umo ngam2 30thn tarikh merisik dia tu...dh 2-3 gk tukar aweks smue x jd...last2 ni la yg jadi... :D

Oke..layan pics...rancang bln 3 ni tunang, bln 7 nikah n majlis...hope smue berjalan lancar...



Sekitar majlis berlangsung.....



Sarung cincin




Makan time n potong kek sbb that day besday paklong Tharwan...

Time blk masing2 berpecah...smue pecut nk cepat smpai umah...panas time tu n dh nak maghrib pon ade...x sempat nk gi jln2 kat bandar Muar..agakkan nak pekena mee bandung muar...tp perut lak dh kenyang lps sesi perbincangan merisik tu...huhu...xpe la len kali...

Oke..sgt fail nk ending..so stop cni dulu la yer...




8 comments:

Jawa a.k.a USERMODE said...

wohoooo~!! tahniah untuk pak long kamu~!! :D amboi2. meriah sungguh proses merisik :)

y0y0_p|nk said...

@jawa a.k.a usermode, ade silap fhm di situ...tu abg saya yg sulong...panggil along...paklong tu panggilan utk anak saya kat dia..huhu...xpe 1st tyme melawat blog saya kan mesti keliru...

blog ni saya tulis utk anak saya bila dia dh besar nnti...sbb tu saya gelarkan ibu Tharwan, ayah Tharwan sbgai pengganti diri...

ye..mmg meriah sbb dlm fmly saya tinggal abg sulong ni je lom kawin n belah perempuan plak anak tunggal...double excited jd ke 2-2 belah... :)

Jawa a.k.a USERMODE said...

oh... hahaha.. abg long kamu ye. hahaha...semuge dia selamat bersanding nanti. best aje kan org tgh bertunang nih. darah manis, manis aje semuanye :P

safiyyahosman said...

taniah2..heee...bla la along sya lak nk kawin..ngeeee

|arieza| said...

ala jelesnye tgk org dh dirisik. huhuhu

y0y0_p|nk said...

@Jawa a.k.a usermode, harap2 selamat smpai ke jinjang pelamin...skg ni nak kawin smue brg mahal2 termasuk hantaran...huhu, sediakan duit je la...
P/s:bc next entry pasal along saya...

y0y0_p|nk said...

@safiyyahosman, macih safiyyah....tu la biasanya along yg akan bg laluan kt adik2 dia kawin dulu...huhu...tu pun kalo jarak dekat2..kalo jarak 5-6 thn dia x tunggu kot...lama...ehehe...

along awk dh brape umo lom kawin lg..along saya ni dh 30thn...lame dia membujang...

y0y0_p|nk said...

@ |arieza| , suh la macha awk merisik jgk...merisik je antar tanda baru syok je dh jd 30% milik org... :D