Wednesday, February 24, 2010

Kisah Tharwan

Salam...

Dah beberapa hari x update blog...xde apa yg nak diceritakan...hihi...
Petang semalam ayah Tharwan bawak Tharwan pegi makan2 kat kedai mamak...wooo..berdua aje oke...dah tu pulak tanpa pengetahuan ibu Tharwan...ishk ishk ishk...ibu Tharwan dah terlelap la sebab tu mereka keluar berdua anak beranak...Tharwan yang mengajak ayah dia yer bukan ayah yang ajak dia...dialog dia 'ayah,jom makan'...huhu...terus la ayah dia bawak gi kedai mamak...

Ayah Tharwan citer yang Tharwan ni makan nasi + sup ayam bleh tahan banyaknye...kalo nasi 1 pinggan, Tharwan makan separuh nasi dari 1 pinggan tu...huhu...tu pun ayah Tharwan dok acah2 mamak tu la mamak ni la nak kasi anak dia dok diam2...boleh diam plak tu...kalo ibu Tharwan ade sekali memang x makan saman betul...contoh macam 2 hari lepas, makan nasi kat rumah je...boleh pulak dia uli2 nasi tu mcm uli tepung...adehhhh...ade ayam goreng seketul dia pegi tanam ayam goreng tu dalam timbunan nasi...main2 btul...tp dalam main2 tu ibu Tharwan suap jugak la nasi ke mulut dia...saje je tau Tharwan ni ngada2 kalo ibu dia ada...

Oke lepas 2 beranak ni kekenyangan...pegi pulak taman permainan...bukan dekat2 cni, merayau sampai nak ke bandar PD...1st time jugak pegi sana...ade tempat kanak2 n dewasa...waaa...seronok betul Tharwan petang semalam...kata ayahnya...mana tidaknya...sampai nak maghrib ajak balik boleh lagi nak naik buaian...ade 5 buaian, 5-5 naik 'test drive'....ahaha...

Itu saja lah kisahnya yang diceritakan oleh ayah Tharwan...kisahnya x banyak tp ayat sampai panjang bermeter2...xde apanya nak buat modal entry..hihi...sekiannnn...


p/s : malamnya tido x sedar ape dah budak tecit ni...



6 comments:

NaNaJoe said...

alahai...ibu dia kena tinggal..hehehe~~

Jawa a.k.a USERMODE said...

hu hu hu. nak bermanja2 ngan ibu dia aje. ngan ayah Tharwan dia jadik cool abes :P

hahaha..."test-drive" tak boleh blah ayat... XD

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@Nana, tu la pasai...jadi musang lg..ketiduran la kesiangan tu..huhu...

@Jawa a.k.a USERMODE, saje je kalo ade ibu dia nak perhatian je 24j nak suh hadap dia...ehehe..ok la tu 'test drive'...perkataan ape yg leh pkai lg... hiihii...

miZz_nizZ said...

ayah tharwan sygkn wife die,tkut satgi ajak g same nnti akak xckup tido lak!hehe=P

perkataan pe yg sesuai..mmm.pe ye..ha,test ride.hehe.eh,tol ke. npe pic xde ek,xleh upload ek.plikla akak,sy nk upload kuar google pe ntah.bengong.slalu ok je insert pic.huhu

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@muaz, ayah Tharwan takut nak bawak wife dia sbb nanti dari 1-2 program jadi 3-4 program kat luar..huhu..sbb tu jd cmtu...

'test ride'..oke gk tu..ahaha..nanti kalo baca lg tukar sndiri la perkataan tu yer... :) pic xde la muaz... hset yg ade kamera dah x nak guna sbb speaker problem...hset lg 1, hset nostalgia 3310 beli 2nd rm50 sbb ayah Tharwan mmg nak alarm bunyi kuat2...skg ni tgh kumpul duit la nak beli digi cam..ehehe...

safiyyahosman said...

ngee...
tharwan cool..t ley jadik hero gadis2..heee