Thursday, March 11, 2010

Selamat Bertunang Along & Kak Nana

Majlis bertunang ni berlangsung di Muar pada 6.3.2010 yang lepas...ehehe...baru nak citer kat blog ye...pemalas nak update citer btul...xpe2...malas2 pon nahhh amik pic berduyun2 ibu Tharwan kasi kali ni...ni pon yang dah bertapis punya...

Berlangsung dengan meriah...9 buah kereta mengiringi rombongan tu...keta je byk padahal 1 kereta ade dlm 4 penumpang je...nak kasi selesa jalan jauh..kalo dekat memang sumbat2 je...ehehehe...jom cuci mata tengok gambar...zasssss!


Ni hantaran dari pihak lelaki (pak Long Tharwan) nak kasi pihak perempuan...hantaran biasa2 je...



Ni hantaran dari pihak perempuan nak kasi pihak lelaki...glam habissss banyak coklat n gula...




Bakal menantu vs bakal mertua...yang sarung cincin tu mak puan blog...makkk..glamer ni mak masuk blog...hihi...



Ni plak bakal suami n isteri...insyaAllah bulan 7 ni berlangsung majlis besar...



Gambar family yang ikut rombongan Melaka - Muar



Jejak kasihan...kak Shasha tu sebenarnya x-classmate kakak ku...dulu masa sekolah rendah agak rapat la jugak...x sangka dah lama lost contact akhirnya termetri persaudaraan plak...

Itu sahaja entry untuk pertunangan di antara Along (paklong Tharwan) & kak Nana (bakal maklong Tharwan)......




16 comments:

Adya A. said...

cantik mini pelamin tuh...simple tapi sungguh menawan hatiku...

safiyyahosman said...

aduh..
along dah nk kawin..
huhuuhh..
bla la along sya nk ikot jejak langkahalong akak..
hihiih..

chantik n encem duadua bkal hubby n wife..

=)..

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@Adya A, a'a..simple je kan xde sarat2...ceceeeeehhh....menawan2 hati tuu... :)

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@safiyya, tu la...lpsni abih dah adik bradik akak smue dah kawin...3 beradik je... :) rileks la dik..ekeke...jodoh ni x bleh cari tergesa2...kalo dah terjumpe nanti terus dia bgtau nak kawin...ahahaaa...

NaNaJoe said...

dlu mase my bro tunang g mengantar ad 24 kereta ngan 44 motor...hahhaa...tergamam tuan rumah.

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@nana, adoiiii nana...ramainyeeee...tahun bile tu ehh...tu kalo menghantar untuk rombongan pengantin ok la..ni bertunang...huhu...gamat2...

Rash said...

wah! sgt cantik..
aritu rash wat simple jer..
bile tgk org lain nyer majlis jeles plak rsnyer.. huhuhu

tahniah kpd pasangan yg bertunang..
semoga semuanyer berjln lancar ^^

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@rash, skang ni dah jadi trend ade pelamin utk majlis pertunangan kan..dlu xde...hihi..macih rash doakan pasangan tu..amin mudah2an berjalan lancar.. :) nanti kite jemput dlm blog ye..hihi

BeaN MorENo said...

meriah seyh

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@Bean Moreno, mmg meriah...maklum la perempuan anak tunggal...abg ku plak yg sulung n last blum kawin...

MiSz MaNja said...

meriahnye..

miZz_nizZ said...

punya lame sy perati pic akak kt profile ni ngan pelamin tu.nk tgk backgrounfd pic profil ni dr bckground plamin ni ke.coz nmpak de kerusi blkang akak..tp tgk corak kaen blkang tu cm xsame je..mmg tmpat yg berbezakn.bkn dlm pelamin entry ni kn?haha.

aCik GeE cHoMeY said...

lawa la mini pelamin 2...n berseri2 bakal pengantin......:-)

Rashid said...

salam

Selamat bertunang along dan kak nana.. moga tak lama.. terus berbulan madu.. ops kawen dulu k baru berbulan madu selamanya..

-JayLeo™- said...

hey. ur shoutbox is full.
so i decided to drop by here..
clicked Gatsby twice for u =)

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

selamat bertunang =D
cantiknya pelamin....