Monday, May 03, 2010

Birthday Giveaway By Ieyza




As Salam...

1stly nak minta maaf kat ieyza sbb lambat join contest yang dibuat sempena nak menyambut besdaynya....ieyza, sori ye lambat join...u tgk la 2 entry bawah ni smuenye berkenaan ngan bad mood blogging ni sampai terlupa nak wat entry utk join contest ni...sib baik sempat lagi...



Ok...utk ieyza, saya nak ucapkan Selamat Hari Lahir yang ke 17 tahun kali kesepuluh dia tu...hihi..

Sape2 yang nak join klik je mana2 banner di atas tu..kat side bar pon ade...









2 comments:

ieyza said...

salam yanti...
ok..sumer setel
gud luck k...
oh yer..pasal nak kecikkan pic tu kan
iza pun tak baper nak reti laaa
hehehe
maklumlaaa blog nie pun
ader sorang member blogger yg buatkan
so..iza just ikut jer laa aper yg dier dh tunjuk ajar tu...maaf yer yanti coz tak dapat nak menolong...

牛肉麵不加蔥yaya said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社