Sunday, May 02, 2010

Aku dah bosannnn.....!!!



As Salam...

Waaaa....aku dah bosannnn....aku dah bosannnn...aku dah bosannnn....!!!
*ikut gaya Amy Search nyanyi ye...

Waaa...bukan tharwan yang bosan...gambar di bawah mewakili jiwa yang bergelora ibunye...hohhh...


Disebabkan 'perkara' itu, hati dan jiwa ibu tharwan makin tidak keruan...sape yang tau senyap suda...1 minggu takde blogwalking...dah berapa lame takde new posting...jiwa semakin memberontak membuak2 dan mcm2 mem mem mem la...haizzz...

p/s : sori ye kawan2 ibu Tharwan, tQ yang sudi singgah blog ni walaupon x berupdate...insyaAllah sedikit demi sedikit keadaan akan kembali seperti sedia kala...cuma feel macam dulu2 tu makan masa ckit...



14 comments:

safiyyahosman said...

update juga akhirnya..hihiihh..jenguk selalu..tp akak xupdate2..:)

hope sekeluarga sehat walafiat..:)

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@safiyyah, macih dik..huhu..akk tau safiyyah la antara yg tertunggu2 entry baru kan...hihi...

|arieza| said...

ni pasal hak milik tak kembali ke tgn lg tu ek? hehehe

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@arieza...tau xpe...sesi lepas geram dah x tahan...huhu...macih ye prihatin kat ahkak... :D

Hana Picca said...

semoga terus ceria2 selalu

alynnatacya said...

salam yanti...chat ke? pe citer ni sampai bosan sgt ni....laptop yg pinjam ri tu x pulangkn g ke?hehe...sory la alynn skang mmg busy ari cuti jumaat pun sama je ader je menda nak wat...nak bw pun x de masa nnt la ade masa nnt bleh kite borak2..harap yanti eppy selalu...daaaaaaaa...len kali sambung lagi..

LiAnA said...

ni sape yg bosan.. Tharwan ke Ibu kekeke

TTT said...

sis...bosan ek..hehe

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@Hana Picca, macih hana...

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@alynnatacya, salam...sihat2 smua kat cni...xpe alynn...biasa la kalo dapat time free pon tu je la masa nak rehat2 kan...YM ngan blog ni ada xpe jadi penghubung...

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@LiAnA, haizz..ibu Tharwan lorrr...hihi...Tharwan kalo bosan dia tau je cari keje...keje untuk ibu dia..buat sepah sane sini..muahaaa...

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@TTT, ye la...hmmm... :) sib baik Tharwan ade... :D

eynda said...

Ada pun entry...dah lama tunggu.... :-)

safiyyahosman said...

akak...singgah blog saya..ada award untuk akak..:)