Friday, April 02, 2010

Semoga Panjang Umur Abah...



As Salam..
Lewat 1 hari nak ucap...
.
.
.
.
.
Selamat Hari Lahir Abah...
Semoga panjang usia...diberikan kesihatan yang baik...dimurahkan rezeki hendakNya...smoga abah dapat apa yang abah hajati...dan hepi selalu~... amin...

1.4.2010 genap usia abah 56 tahun...
tarikh yang x akan dilupakan sama mcm tahun2 yang lalu... :)
kali ni x sempat nak raikan besday abah...tahun lepas dapat jugak belikan kek dan kebetulan masa tu blk Mlk..
tp tahun ni insyaAllah abah kata nak buat kenduri doa selamat minggu depan...

Tengok pic ni...hihi ade style lah abah...time ni Hari Raya tahun 2009 (thn lepas la)...
blk kampung abah kat Kuala Kangsar...
lpstu reramai pegi Taiping mkn2 n men bowling...

Seorang yang peramah...suka bergurau senda...suka layan karenah cucu kesayangan buat masa ni Tharwan sorang la - bawak round2 nek motor & gi jln2...insyaAllah harap2 ade penambahan cucu kemudian nanti (tunggu paklong Tharwan & makngah Tharwan lak)...sangat rajin...kalo weekend je ade je la bende nak buat mcm mesin rumput / bersih2kan kawasan umah mmg xde rehat...rehat pon kejap2 utk ilangkan letih & mengantuk...bwk family gi jln2...dan paling x lupa masa ibu Tharwan form 4 & 5 sekolah teknik Bkt Katil tiap2 pagi hantar pegi sekolah & jemput balik dari sekolah dari Batu Berendam - Bukit Katil 20 min perjalanan, kalo terlambat siapkan...suh abah bwk laju ckit ngan muka toya je dah tu siap dok seat blkg lak tu mcm big bos...2 tahun tu...pengorbanan seorg bapa...
Terima Kasih Abah segala pengorbananmu kusanjung...




4 comments:

safiyyahosman said...

selamat hari lahir juga untuk tok abah..=)..semoga pjg umur dan diberi kesihatan yang baik..=)amin.

Noryanti Binti Hj Rosli said...

@safiya, amin...macih safiya... :) baik tul safiya ni slalu drop komen kat blog akak...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

牛肉麵不加蔥yaya said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社